Mírně ovocná káva
Ani kyselá, ani hořká, prostě tak akorát – taková je naše mírně ovocná káva s vyváženou chutí a plným tělem, kterou si vychutnáte na filtru, z moka konvičky i z kávovaru. Vyberte si u nás svou denní dávku lahodného kofeinu i oceněnou kávu bez kofeinu.
Nejprodávanější
Kyselost v kávě ovlivňuje spousta faktorů. Ať už je to odrůda kávovníku, způsob pěstování nebo metoda zpracování zelených zrn. Dále se v chuti projeví i profil pražení nebo její příprava.
Ovocnější kávy často rostou ve vyšších nadmořských výškách a prochází mokrou metodou zpracování. Třeba naši oblíbenou kávu Colombia San Agustín pěstují farmáři v nadmořské výšce okolo 2 000 m n. m. a zpracovávají ji mokrou metodou, která ovocné tóny ještě podpoří.
A že byste si chtěli středně kyselou kávu vychutnat i odpoledne nebo večer? Vyzkoušejte naši bezkofeinovou kávu Natur Decaf se šťavnatým tělem a podtóny cukrové třtiny. Díky šetrné přírodní dekofeinizaci na chuti nepoznáte, že je bez kofeinu.