K objednávce nad 1 600 Kč od nás dostanete jako dárek lahodnou Skořicovou Horkou Čokoládu ☕
Swiss Water Bio Decaf bezkofeinová zrnková bio káva
Bio káva bez kofeinu od farmářů z Peru. Šetrně zbavená kofeinu patentovanou švýcarskou metodou. S nulovou kyselostí, jemnou až sladkou chutí čokolády, oříšků a červených jablek.
Káva vhodná:
- Do kávovaru
- Do moka konvičky
- Turecká káva
- Na filtr
- Na french press



Zákazníci naši kávu milují. Přesvědčte se.

Názor pražiče Honzy
,,Bezkofeinových káv pražíme už docela dost. A neměli jsme v plánu nabídku rozšiřovat. Pak jsme ale narazili na tuhle bio kávu zpracovanou švýcarskou metodou a museli jsme vše přehodnotit. Je úplně bez kyselosti a chutná skvěle jak z kávovaru, tak z french pressu či moka.”
Káva bez kofeinu: Výhody švýcarské metody dekofeinizace
Pěstování i zpracování bio kávy Swiss Water Bio Decaf probíhá šetrně, s důrazem na ekologii a zachování zelené planety. Švýcarská metoda zbavení kofeinu probíhá bez použití chemikálií. Jedná se o náročnější postup, ale vyplatí se. Na chuti nepoznáte, že jde o bezkofeinovou kávu.
Zelenou kávu farmáři namočí do vody cca na 8 hodin. Voda pohltí kofein. Další filtrování odplaví až 99,9 % kofeinu. Pak už stačí jen kávu vysušit a poslat k nám: O pražení kávy už se staráme my v Café Montaña.
Věříme, že si velmi jemnou a až sladkou chuť této kávy zamilujete stejně jako my. Ucítíte v ní nádech čokolády, oříšků a červených jablek.

O bio kávě z Peru
Naši farmáři z Peruánských And pěstují kávu přirozeně. Nepoužívají pesticidy ani herbicidy a hnojí jen přírodními metodami.
I pražení a skladování bio kávy u nás má své přísné podmínky. Hlídá je nezávislá společnost Biokont, a to pravidelnými audity. Vždy musí vše sedět do posledního bio zrnka.
Výběrem bezkofeinové bio kávy podpoříte zachování zelené planety i pro další generace: bez zbytečného kácení deštných pralesů, vyplavování chemikálií a jiných aktivit ničících přírodu.
Bezkofeinovou kávu s nulovou kyselostí a lehce sladkou chutí pro vás pražíme na střední profil. Vychutnejte si ji na všechny způsoby: Z kávovaru, moka konvičky i třeba french pressu.

83,5 bodů dle SCAA
Tato bio bezkofeinová káva se pyšní vysokým cuppingovým skóre. Najdete tu odrůdy kávovníku arabica Caturra a Typica. Kávová zrna sbírají místní vždy ručně a zpracovávají mokrou metodou.

Bezkofeinová bio káva z Peru s mezinárodně uznávanou certifikací od roku 2007
Káva Bio Decaf pochází ze severní oblasti hornatého Peru. Zrnka tu pěstují v nadmořské výšce v rozmezí 1 200 až 1 750 m n. m. Káva z tohoto regionu pochází od skupin drobných farmářů. Seskupují se do zemědělských družstev. Společně využívají nové šetrné technologie a získávají certifikaci producentů bio kávy.
Většina bio kávy z Peru míří do Velké Británie, Dánska, Francie, Švédska nebo Finska. Máme radost, že teď můžeme tuto lahodnou bezkofeinovou bio kávu přinést i do vašich hrnků.

Jedinečné klima Peruánských And funguje líp než chemie
Strmé svahy And ve výšce 1200 až 1750 m.n.m. mají podloží bohaté na cenné minerály. Spolu se stálou teplotou a vysokou vlhkostí vzduchu skýtají takřka dokonalé podmínky pro růst a pěstování kávy bez chemických hnojiv.

Jak pražíme a skladujeme bio kávu
Bio kávu pro vás pražíme ve speciální malé pražičce, a to po velmi malých dávkách. I při skladování čerstvé bio kávy splňujeme přísné podmínky certifikace Biokont. Díky tomu k vám káva dorazí přesně tak voňavá a čerstvá, jak bychom si ji sami přáli dostat.

Doplňkové parametry
Kategorie: | Zrnková káva bez kofeinu |
---|---|
Profil pražení: | Hodnota 3 |
Kyselost: | Hodnota 0 |
Obsah kofeinu: | Hodnota 0 |
Země původu: | Peru, |
Cupping skóre: | 83,5 bodů |
Metoda zpracování: | Mokrá metoda |
Nadmořská výška: | 1.200 až 1.750 m.n.m. |
Odrůdy kávovníku arabica: | Caturra a Typica |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.